ПРАВЕЙКИ РАЗЛИКАASTHOR, НЕПРЕКЪСНАТИ ИНОВАЦИИИНДУСТРИАЛНИ СГРАДИ И СКЛАДОВЕ СЕЛСКОСТОПАНСКИ СГРАДИНАВЕСИ И ХАНГАРИKОТЛИ НА БИОМАСА И ТВЪРДО ГОРИВО

История

Фирма Страбо EООД е дистрибутор на испанската фирма Asthor 

Asthor Agrícola S.A. е основана през 1984 година.

От началото, когато започва да произвежда оранжерии и да извършва търговски операции в северозападната част на Испания, Asthor е призната за качеството на продуктите и услугите си. Водени от своя предприемачески и новаторски дух заедно с нуждите на нашите клиенти да имат продукти по-адаптирани към техния особен климат и условия за отглеждане, Asthor е разработил и проектирал широка гама от видове оранжерии. Факт, който ни помогна да разширим нашите търговски дейности в други страни от Европа.

Няколко години по-късно ние сме разпространили нашата търговска мрежа в страни от Африка, Азия и Америка, като сме доставили не само оранжерии, а цели проекти изпълнени до ключ. С изключително ценното съдействие на нашите търговски агенти, представители, и на нашите собствени ресурси в чужди страни, Asthor обслужва в момента клиенти в над 60 страни по целия свят.

Качеството и удовлетвореността на клиентите, са основните цели на Asthor.

Ние предлагаме на своите клиенти максимално качествени продукти и услуги, адаптирани към променящите се нужди, даваме решения на конкретни проблеми, за да получите удовлетворение и доверие.